top of page

Föreläsning - Få mer energi och ork! 

Känner du dig vårtrött och har behov för mer ork och energi?


Välkommen till en inspirerande föreläsning som varvar teori med varsamma praktiska övningar för tanke, känsla och kropp. Kom i kapp dig själv, få tips om hur du kan hushålla med din energi och upptäck nya möjligheter.


INNEHÅLL & MÅL

Föreläsningen baserar sig delvis på boken ”Återta balansen, låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad” som genom 10 utmaningar vägleder dig till en bekvämare vardag.


OM BOKEN

"Äntligen någon som visar hur allt hänger ihop. Tänk att kunna läsa en bok om stress som inte ger mig ångest över hur jag lever mitt liv, utan istället generöst och utan att döma visar hur jag rent praktiskt och konkret kan bygga en ny balans i tillvaron. Det som jag intuitivt bara anat tidigare förklaras här på ett levande sätt som verkligen går att förstå." Emil Jensen, artist och poet


När du inser hur tanke, känsla och kropp hänger ihop och ömsesidigt påverkar varandra blir det mycket lättare att förstå varför man inte mår bra. Oavsett om du är stressad, har ångest, spänningar, yrsel, smärta, sömn och koncentrationssvårigheter, eller bara vill utvecklas som människa, kommer du att få hjälp att återta balansen och göra din tillvaro mindre ansträngande och mer bekväm.


FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs. 


KURSLEDARE

Eva Moberg, fysioterapeut, psykoterapeut samt Feldenkraispedagog, är specialiserad på stressutlösta tillstånd och har mött patienter i behandling i mer än 30 år. Med en bakgrund som lärare på Fysioterapiutbildningen vid Lunds universitet,är hon en uppskattad föreläsare, både nationellt och internationellt. www.evamoberg.com


Föreläsning - Få mer energi och ork! 

150 kr Totalsumma


Datum: 2024-03-05

Tid: 18:30-19:45

Ledare: Eva Moberg


Lokal: Studieförbundet Vuxenskolan, Grynbodgatan 20, MALMÖ


Arrange­mangsnr: 521165

 


 

 

Comentarios


Läs också:
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page