top of page
appstorebadge.png
sv_badge_Google_play.png

Eva Moberg - Övningar & Teori
En app för tanke, känsla och kropp

header.png

Ladda ner gratis på App Store eller Google Play

Det är lätt att hamna i en ond cirkel av stressutlösta symptom och det kan vara svårt att själv finna vägar för att återta balansen i livet. Då behövs ibland en professionell vägledning.

 

Den största utmaningen i livet är att våga välja förändring när gamla vanor satt krokben för en.

 

Genom teori och enkla kroppsmedvetenhetsövningar vägleder appen dig så att du kan byta perspektiv och se möjligheter istället för att fokusera på problem. När du inser hur tanke, känsla och kropp hänger ihop och ömsesidigt påverkar varandra blir det mycket lättare att förstå varför man inte mår bra.

 

En app för dig som behöver hjälp med

​Stress - Smärta - Spänningar - Sömnsvårigheter - Yrsel - Oro - Ångest - Personlig utveckling

Oavsett om du är stressad, har ångest, muskelspänningar, yrsel, smärta, sömn och koncentrations-svårigheter, eller bara vill utvecklas som människa, kommer du att få hjälp att återta balansen och göra din tillvaro mindre ansträngande och mer bekväm.

 

Om Eva Moberg

Eva är utbildad fysioterapeut, psykoterapeut, Feldenkraispedagog, samt författare till boken ”Återta balansen, låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad”

 

Eva är specialiserad på stressutlösta tillstånd och har mött patienter i behandling i mer än 30 år. Hon har undervisat på fysioterapiutbildningen vid Lunds universitet och är en uppskattad föreläsare, både nationellt och internationellt.

Utvecklare: Jenni Berndtson, jbdesign.nu

bottom of page