top of page
publications.jpg
ARTIKLAR

Här kan du läsa artiklar som kan vara av intresse för din hälsa.

redskap.jpg

”Det finns redskap för att stärka den friska kärnan”

Hur mycket stressrelaterade besvär patienten än har finns det alltid en frisk kärna som kan lockas fram  och förstärkas via olika redskap. Det säger Eva Moberg som samlat teoretisk och praktisk kunskap om  
hur man gör det i en ny bok.

FYSIOTERAPI 4 2020​

Se_pa_kroppen_som_en_god_van.jpg

Fysioterapeuten: “Se på kroppen som en god vän”

Stress är ett växande problem något inte minst fysioterapeuter märker av i sitt arbete. Eva Moberg har varit yrkesverksam i 30 år och har sett hur problemen med stress eskalerat. I sin bok "Återta balansen" skriver hon om vikten av en helhetssyn på kropp och hälsa och manar oss att se våra kroppar som våra bästa vänner. 

kurera.se 4 april, 2020​

Det vi väljer att ge energi det växer. När vi kliver ur rollen som offer kan saker verkligen börja hända. Det säger Eva Moberg, expert på behandling av stress-sjukdomar  allt från utmattningsdepression till stressrelaterad värk

Tidskriften HÄLSA, nr 7, juli 2010

"Det var ett välbesökt årsmöte med många trevliga inslag, mingel och god mat". Sjukgymnasten Eva Moberg föreläste om andningen kopplat till själen och gav oss flera tankeställare hur vi kan göra för att må bättre. 

Alfa-I bladet, nr 2 2007

Sjukgymnasten och universitetsläraren Eva Moberg från Lund har i tjugo år hjälpt patienter att hitta balansen. Det hennes patienter har gemensamt är att de är  människor som gillar att jobba och har svårt att säga nej.

Aftonbladets Kropp och Hälsa, 7-8 juni 2007

bottom of page