top of page
foredrag_kurser.jpg

UPPTÄCK KREATIVA LÖSNINGAR

”Äntligen någon som visar hur allt hänger ihop”

Ibland överskuggar stressen allt i livet.

Detta är inte något man är ensam om. I en sådan situation behöver man finna nya perspektiv för att komma i balans igen.

 

Men att återta balansen – är det möjligt?

Ja, det är möjligt.

 

Eva Moberg, terapeut och författare, har hjälpt både individer och grupper att finna vägen och se de möjligheter som faktiskt finns för att återta balansen i en stressad tillvaro.

 

Eva Moberg anlitas ofta av organisationer som behöver stöd och hjälp för sin personal. Hennes föredrag och kurser handlar om hur man minskar stress, oro, muskelspänningar och sömnproblem.

 

Det handlar om att finna de nya strategierna. Det handlar om att finna de enkla varsamma övningarna som är personligt anpassade och därför något alla kan göra- och som därför vunnit stor uppskattning.

 

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

 

Det går att boka Eva Moberg till exempelvis en inspirationsdag för företag eller föreningar. Vi erbjuder även enstaka föredrag, hel- och halvdagskurser och skräddarsyr personalvårdande insatser utifrån önskemål och behov. Teori varvas med praktiska övningar.

EVA MOBERGS BAKGRUND

Eva har en mångårig bakgrund som legitimerad fysioterapeut, psykoterapeut, Feldenkraispedagog och författare. Hon har tidigare arbetat som lärare och kursansvarig för stressrelaterade behandlingsmetoder på fysioterapiutbildningen vid Lunds universitet. Detta har gjort henne till en uppskattad och efterfrågad föreläsare, nationellt såväl som internationellt.

EVA MOBERGS BOK

​“Återta balansen, låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad” Boken har uppmärksammats för sin tillgängliga framställning av stressens många ansikten och praktiska lösningar för att hitta tillbaka till en balans i livet igen.

 

Så här skriver Emil Jensen, artist och poet om boken;

 

”Äntligen någon som visar hur allt hänger ihop. Tänk att kunna läsa en bok om stress som inte ger mig ångest över hur jag lever mitt liv, utan istället generöst och utan att döma visar hur jag rent praktiskt och konkret kan bygga en ny balans i tillvaron. Det som jag intuitivt bara anat tidigare förklaras här på ett levande sätt som verkligen går att förstå.”

LÄS MER OM BOKEN HÄR

bottom of page