foredrag_kurser.jpg

UPPTÄCK KREATIVA LÖSNINGAR

BOKA EVA FÖR KURSER OCH FÖREDRAG

 

När stressen blivit ett problem behöver vi betrakta situationen från ett nytt perspektiv som öppnar vägar för kreativa lösningar.
 
Eva har hjälpt både individer och grupper att upptäcka nya möjligheter för att återta balansen i en stressad tillvaro.
Eva anlitas ofta i personalvårdande syfte och hennes föredrag och kurser om hur du minskar stress, oro, muskelspänningar och sömnproblem genom nya strategier och enkla varsamma övningar har vunnit stor uppskattning.
 
Du kan boka Eva till en inspirationsdag för ditt företag eller förening. 
Vi erbjuder även enstaka föredrag, hel och halvdagskurser och skräddarsyr personalvårdande insatser utifrån önskemål och behov. Teori och praktiska övningar.
Väcker det din nyfikenhet? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

 

EVAS BAKGRUND

Eva har en mångårig bakgrund som fysioterapeut, psykoterapeut, Feldenkraispedagog och författare. 

Hennes tidigare arbete som lärare och kursutvecklare för stressrelaterade behandlingsmetoder, på fysioterapiutbildningen vid Lunds universitet har gjort henne till en uppskattad och efterfrågad föreläsare, nationellt såväl som internationellt.

 

EVAS BOK

“Återta balansen, låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad” har uppmärksammats för sin tillgängliga framställning av stressens många ansikten och praktiska lösningar för att hitta tillbaka till en balans i livet igen.

 

Så här skriver Emil Jensen, artist och poet om boken;

 

 ”Äntligen någon som visar hur allt hänger ihop. Tänk att kunna läsa en bok om stress som inte ger mig ångest över hur jag lever mitt liv, utan istället generöst och utan att döma visar hur jag rent praktiskt och konkret kan bygga en ny balans i tillvaron. Det som jag intuitivt bara anat tidigare förklaras här på ett levande sätt som verkligen går att förstå.”

 

LÄS MER OM BOKEN HÄR

"Gör det omöjliga möjligt, det möjliga enkelt och det enkla bekvämt"
appstorebadge.png
sv_badge_Google_play.png