top of page

GÅR DET ATT FINNA LYCKA I EN OSÄKER TID FYLLD AV INRE OCH YTTRE STRESS?

Vi lever i en tid av osäkerhet och ständiga förändringar och jag möter många i min verksamhet som ställer sig frågan om det verkligen är möjligt att finna lycka när Världen ser ut som den gör. Då kan det vara inspirerande att läsa Doug Abrams bok om Dalai Lamas och Desmund Tutus dialog om möjligheten att finna lycka. Den ger ett fint perspektiv på hur man möter livets utmaningar och hur man med humor och värme använder dem för att växa som människa.


“Glädje : konsten att finna lycka i en osäker tid” av Dalai Lama, Desmond Tutu, Doug Abrams


“I april 2015 möttes de två vännerna Dalai Lama och Desmond Tutu för att samtala om hur man känner glädje. Båda är stora ledare, kända för att vara två av vår världs mest smittande glädjespridare, och båda har tilldelats Nobels fredspris.

Dalai Lama och Desmond Tutu har var och en på sitt sätt prövats av stora personliga motgångar, och här delar de med sig av sin egen kamp. För att själv kunna känna riktig glädje måste man också bringa glädje åt andra. Och framför allt visar Dalai Lama och Tutu hur den egna glädjen och humorn kan leda till ett lyckligt och harmoniskt liv.”


Läs också:
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page