top of page

Köp Evas bok här

"Äntligen någon som visar hur allt hänger ihop. Tänk att kunna läsa en bok om stress som inte ger mig ångest över hur jag lever mitt liv, utan istället generöst och utan att döma visar hur jag rent praktiskt och konkret kan bygga en ny balans i tillvaron. Det som jag intuitivt bara anat tidigare förklaras här på ett levande sätt som verkligen går att förstå.” 

Emil Jensen, artist och poet

 

När du inser hur tanke, känsla och kropp hänger ihop och ömsesidigt påverkar varandra blir det mycket lättare att förstå varför man inte mår bra. Oavsett om du är stressad, har ångest, spänningar, yrsel, smärta, sömn och koncentrationssvårigheter, eller bara vill utvecklas som människa, kommer du att få hjälp att återta balansen och göra din tillvaro mindre ansträngande och mer bekväm.

 

Eva Moberg, fysioterapeut, psykoterapeut samt Feldenkraispedagog, är specialiserad på stressutlösta tillstånd och har mött patienter i behandling i mer än 30 år. Med en bakgrund som lärare på Fysioterapiutbildningen vid Lunds universitet,är hon en uppskattad föreläsare, både nationellt och internationellt. www.evamoberg.com

RECENSIONER

"En bok jag varmt kan rekommendera. Bra och lättillgängliga förklaringar och praktiska övningar. Skönt med någon som ser till helheten."

 

"Igenkänningsfaktorn är stor! Många aha-upplevelser. Bra med vettiga förklaringar och övningar för både kropp och knopp som fungerar." 

 

"Om man har tankar på att ändra på sin livssituation i sin vardag, då är denna bok ett måste. Enkla övningar som är lätta att följa och göra i vardagen. Fokus på att lyfta fram resurser istället för att gräva ner sig i problem. Befriande!"

 

" Skönt med en bok som förklarar varför man har alla dessa konstiga symptom i kroppen.  När jag läste avsnittet om andningen kände jag igen mig på direkten. Testade andningsövningarna och de fungerade!  Har redan rekommenderat boken till kompisar i samma situation."

bottom of page