I TIDER AV GLOBAL ORO!

April 6, 2020

Om det är något som toppar listan över att alstra muskelspänningar och en tillbakahållen andning, så är det oro och rädslor. Den globala utmaningen vi står inför gör detta väldigt tydligt. Helt plötsligt värker det mer i musklerna och man kommer på sig själv med att knappt andas. 

 

Men det finns mycket vi kan göra för att stärka kroppen och hjälpa den att stå emot utmaningarna bättre. Två bra övningar för att släppa på spänningar i den stora andningsmuskeln diafragman, för att kunna andas bättre igen, finner du i min app som du kan ladda ner gratis på hemsidan. Övningarna heter “Få mer energi” och “Sov bättre”. Båda övningarna kommer från Feldenkraismetoden och är enkla att göra. 

Fler övningar för att minska muskelspänningar och stärka din egen friska kärna finner du i min bok “Återta balansen, låt tanke, känsla och kropp bli sams när du är stressad”. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Katarinas berättelse berörde åhörarna

November 28, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

March 16, 2020

October 30, 2017

Please reload

Archive