BLOGG

30 Oct 2017

Att sova som ett barn är få förunnat.Var fjärde individ i Sverige lider av stressutlösta sömnproblem. Har du svårt att somna eller vaknar upp på natten och inte kan somna om? Då kan jag rekommendera det här programmet som tar upp många bra och tänkvärda aspekter!

24 Oct 2017

Att integrera skelettet i din kroppsmedvetenhet har många fördelar och förespråkades av Moshe Feldenkrais som grundade kroppsmedvetenhetsmetoden “Medvetenhet genom rörelse”. Skelettet är vår mest stabila och bärande struktur i kroppen och i den optimala kroppshållningen finns det en balans i muskelspänningsnivån mellan musklerna på kroppens fram och baksida. När vi är stressade utnyttjar vi oftast inte skelettets stödjande funktion på bästa sätt utan håller istället oss uppe i tillvaron med hjä...

11 Oct 2017

Att känna sig udda i tillvaron handlar ofta om att känna sig utanför att inte vara riktigt som andra. Kanske tycker man att man inte är lika lyckad, inte presterar lika bra eller är den enda som jämt mår dåligt. Det hela bottnar ofta i att man ständigt jämför sig med andra. Våra sociala medier bidrar i stor grad till detta.

2 Oct 2017

Har du några eller flera av följande symptom; värk i huvud, nacke, rygg, armar, ben, kalla händer och fötter, rastlösa ben, myrkrypningar, kramper, orolig mage, inkontinensbesvär, potensbesvär, hjärtklappning, yrsel, sömnproblem och trötthet? Då har du allt att vinna på att läsa mer om hur stress påverkar din andning, vilka följder det kan få och vad du själv kan göra för att minska dina symptom.

Please reload

Eva Moberg

Katarinas berättelse berörde åhörarna

November 28, 2019

1/10
Please reload

Senaste inläggen

March 16, 2020

October 30, 2017