BLOGG

25 Sep 2017

Vi lever i en tid av osäkerhet och ständiga förändringar och jag möter många i min verksamhet som ställer sig frågan om det verkligen är möjligt att finna lycka när Världen ser ut som den gör. Då kan det vara inspirerande att läsa Doug Abrams bok om Dalai Lamas och Desmund Tutus dialog om möjligheten att finna lycka. Den ger ett fint perspektiv på hur man möter livets utmaningar och hur man med humor och värme använder dem för att växa som människa.

20 Sep 2017

"När i sagan om den fula ankungen slutade ankungen att känna sig ful? När den förstod att den var en svan. Var och en av oss har någonting speciellt, en svan av något slag, dold någonstans inombords. Men innan vi inser att den finns där, vad annat kan vi göra än att plaska omkring i ankdammen och trampa vatten? Den som är vis, är sig själv. Den använder sina förmågor och utför det den kan göra” Så skriver Benjamin Hoff i sin bok “Tao enligt Puh”.

15 Sep 2017

En god vän rekommenderade programmet Tarmfloratrenden i serien Kropp & Själ på Sveriges Radio P1.

9 Sep 2017

“Vad tror du om tarmbakteriernas betydelse för min värk?” är en fråga som jag fått ganska ofta från mina patienter de senaste åren. Intresset för tarmens betydelse för hur vi mår är i och för sig inget nytt men nu har forskarna utvecklat mer avancerade metoder för att kunna kartlägga vår tarmfloras betydelse för hälsan.

Please reload

Eva Moberg

Katarinas berättelse berörde åhörarna

November 28, 2019

1/10
Please reload

Senaste inläggen

March 16, 2020

October 30, 2017